فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسماعیلی‌فر جدید‌ترین خرید پرسپولیس|سرخ‌ها به سمت یک تیم کهکشانی+عکس

  • کد خبر: ۱۱۱۶۸۶
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶
اسماعیلی‌فر جدید‌ترین خرید پرسپولیس|سرخ‌ها به سمت یک تیم کهکشانی+عکس
علیرضا بیرانوند و مرتضی پورعلی‌گنجی تا کنون به طور رسمی با پرسپولیس قرارداد منعقد کرده‌اند و دانیال اسماعیلی‌فر نیز به تازگی قرارداد خود را با پرسپولیس منعقد کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس برای تقویت تیم خود دست روی مهره‌های ارزشمندی گذاشته و تا کنون موفقیت‌هایی را هم به دست آورده است. علیرضا بیرانوند و مرتضی پورعلی‌گنجی به عنوان اولین خرید‌های پرسپولیس در فصل جاری محسوب شدند و درادامه نیز دانیال اسماعیلی‌فر به جمع سرخ‌ها پیوست. گفته می‌شود میلاد زکی‌پور و سجاد شهباززاده نیز درروز‌های آتی به جمع سر‌خ‌ها خواهند پیوست و کار سروش رفیعی نیز با این باشگاه تمام شده است. اگر مجموع این بازیکنان به ترکیب پرسپولیس اضافه شوند، خیال گل‌محمدی برای داشتن یک تیم کهکشانی برای فصل بعد آسوده خواهد شد. ضمن اینکه اگر او نتواند با این طیف بازیکنان پرسپولیس را به جایگاه مطلوبی برساند، بدون شک درنیم فصل از این باشگاه کنار گذاشته خواهد شد.  

اسماعیلی‌فر جدید‌ترین خرید پرسپولیس|سرخ‌ها به سمت یک تیم کهکشانی+عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->